blog 2021 Thema-water

Hier zullen we dagelijks posts plaatsen van het Piano kamp.

Dag 1

10 vrolijke en enthousiaste kinderen stonden klaar om de eerste dag van het pianokamp te starten.(om over de juffen nog maar te zwijgen)
Allereerst werden de kinderen een pianojuf toegewezen en de groepjes voor samenspel werden gemaakt.

Tussen het pianospelen werd er geknutseld aan de onderwaterwereld. Ook werkten de kinderen aan een stopmotion filmpje.

Op het einde van de dag was er het eerste samenzangmoment!

Tot morgen!

 

Dag 2

De groepjes van samenspel zijn gevormd en ze zijn samen goed aan de piano aan het oefenen. De pianostukken over ons thema water beginnen ook al mooi te worden. Vandaag knutselden de kinderen een groot ganzenbord en maakten ze hun stopmotions af. Een leuk spel met pingpongballen om het ritme te oefenen en natuurlijk ons samenzang moment. Dag 2 was ook top! Tot morgen!

Dag 3

De dagen vliegen voorbij, woensdag was weer top. Naast het oefenen op de piano zijn de kinderen druk in de weer met de voorbereidingen voor het toonmoment. Voor de presentatie werkten ze vandaag met een green screen. Konden hun zelf gemaakte ganzenbord uitproberen met superleuke opdrachten en verfden ze een T-shirt. Tot morgen allemaal!

Dag 4

Repeteren, repeteren voor het toonmoment van morgen. De kinderen hebben zelf aan de presentatie gewerkt en het gaat zeker top worden. De pianojuffen oefenden nog goed op hun techniek terwijl juf Céline nog in het thema water met de kinderen knutselde. Het samenzang moment werd ook afgewisseld met musiceren met boomwackers. Tot morgen!

Dag 5

Het was een superleuke week. Vandaag mochten ouders en grootouders komen kijken naar wat we de afgelopen week geleerd hebben. Nogmaals dank aan de geweldige juffen en dank aan Kindsheid Jesu-afdeling Musart dat we gebruik mochten maken van hun lokalen en materiaal. Klik maar op de video en geniet u mee. Tot volgend jaar!

Ons adres

3500 Hasselt

Thonissenlaan 34

Parking: Burgemeester Bollenstraat 46

Contact

011 22 51 68

info@orchestra.be

© 2021 Designed by Yasmine Chakib