blog 2022

Hier zullen we dagelijks posts plaatsen van het Piano kamp.

Dag 1

Het pianokamp is weer gestart. Juf Celien, juf Marie en meester Simon stonden deze morgen klaar om de pianisten te ontvangen.

Onze pianisten werden verdeeld tussen de pianodocenten en de eerste lessen piano en samenspel zijn gestart. Tussendoor werkte juf Celien aan leuke knutselwerkjes. We sloten de dag af met een leuk bingospel.

Tot morgen!

Dag 2

Pianospelen, samenspel, oefenen, het gebeurt allemaal met de glimlach. Meester Simon en juf Marie geven met het grootste geduld de pianolessen. Juf Celien knutselt er ondertussen op los. We oefenen ook al ons samenzangmoment met de boomwackers. We eindigen de dag met een intens spel.

Tot morgen!

Dag 3

Oefenen, oefenen, de lessen verlopen prima. Tussendoor glippen de kinderen naar een andere zaal om nog wat extra te oefenen. Supergemotiveerd. Onze dagen in de Jungle zijn goed gevuld.  We eindigen de dag met een spannende stoelendans.

Tot morgen!

Dag 4

De voorlaatste dag, we oefenen en zijn bijna klaar om morgen een geweldige voorstelling te geven. Onze knutselwerkjes zijn ook bijna klaar om tentoon te stellen. We sluiten de dag af met een zelf gemaakt bordspel.

Tot morgen!

Dag 5

Een week hebben de pianisten in de jungle doorgebracht. Tijdens de voorstelling lieten ze zien en horen wat ze deze week geleerd hadden. Dikke proficiat aan iedereen! Tot de volgende keer!

Ons adres

3500 Hasselt

Thonissenlaan 34

Parking: Burgemeester Bollenstraat 46

Contact

011 22 51 68

info@orchestra.be

© 2021 Designed by Yasmine Chakib